Ambulans och Ventilation

Jag ligger pall ner i soffan, ingen bra tajming just nu.
Hade ambulans här i fredags morgon då jag blev tillsagd att ringa 112. Jag har i onsdags och torsdags haft kraftiga dubbelslag och hade ett tryck på bröstet. De tog EKG på mig men det såg bra ut, vilade hela fredagen men var kraftlös och svag. Åkte till närakuten på kvälken för att ta lite prover. De såg bra ut tack och lov. Men det har varit stressigt i 2 veckor nu så de tror det är stressrelaterat eller jag har virus i kroppen. Idag känner jag mig fortfarande svag och trött. Så irriterande och frustrerande att inte orka göra något, speciellt när vi har så mycket att göra.
 
Min duktiga man håller på för fullt, idag installerar han ventilation som måste dras från vår nya tvättstuga genom vårt kök. Detta måste göras innan vi målar väggarna. Kommer ju få bygga in rören och lådan måste spacklas mm. 
 
 
 
 
 
 
 
Fått hem lite prover på bänkskiva 
 
 

OMG

Ojojoj som det ser ut hemma nu. Hela köket är inplastat och det spacklas och slipas.
Tur vi har monterat upp det gamla köket lite provisoriskt så vi har något att laga och förvara på.
 
Men håll ut.............................kommer bli fint hahaha.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Inredning, Klassiskt kök, Köksbild, Köksbilder, ett nytt kök, kök, köket, moderna kök, nya kök, nya köksblider, nytt kök, renovering kök, tidslösa kök, älskar kök

Golvet lagt

Nu är äntligen golvet lagt i hela huset!! Vi väntar nu på passbitar innan vi kan börja montera stommar till det nya köket. Vi har valt täckmålad ask lucka. Den ska har färg vit. Först tänkte vi grå lucka är ju super modernt just nu, men tänkte att vit är ändå tidlöst.
Så istället för grå lucka med marmor bänksskiva blir det vit lucka men troligtvis svart bänksskiva eller mörkgrå, ska vara i sten iallafall.
 
Beställde hem nya byxor på Fanny Michel , ett par svarta och ett par i grönt samt ett par nya boots i svart.
På bilden är det de gröna. Köpte i S och satt perfekt!!
 
 
 
Golvet klart!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg