Skisser kök

Har varit tyst på bloggen då jag inte har varit på topp. Vi har inte hittat vår hund än fast vi har i så många dagar och med olika hundsökargrupper försökt med allt. Att det ska ha varit folk som har sett han det är ju inte något som man kan vara till 100% vara säker att det skulle vara vår hund.
Det vi skulle behöva är en färsk observation.
 
Har legat hela veckan med feber, heshet och en helt slut kropp.
Känner mig en aning piggare idag, men långt ifrån bra. Har varit en tuff period och den är inte slut än, ovissheten tär på en att inte veta var ens hund är eller om han lever. Känns som man har lämnat han i skogen för att klara sig själv.
 
Vi hade iallafall en av våra återförsäljare i förra veckan tror jag det var som har lämnat ett förslag än på hur vår kök kan se ut, nu är detta inte något val av luckor eller vitvaror utan endast en skiss på hur layouten ska se ut.
Får ju börja någonstans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snökaos

Alltså vilket snökaos idag. Var inte plogat utanför huset så det blev att ta sats ut och köra över gupp i en jäkla fart. Sedan sprang jag ut på stora vägen och stoppa trafiken så min stackars influensa sjuka man fick köra ut i snabb fart för att komma ut på stora vägen. Sedan hoppa jag in och körde till jobb. Min man fick in till sängen igen och kurera sig. Tog 2 timmar till jobb, kröp på motorvägen i 10-20 km/h. Ena körbanan var isbana och den andra var iallafall spår som man kunde köra i. Aldrig varit med om värre snökaos. När jag äntligen kom fram efter 9 så hade de inte hunnit ploga vår parkering. Men det tog 30 min sedan var han här. 
Tog bilder på innan plogning och efter så ser nu hur sjukt mycket snö vi fick inatt.
 
 
En tokjöns på jobb som körde in på parkeringen hihi.
 
 
 
Jag fick ställa min bil utanför på gatan, jag riskerade inte att fastna efter 2 tim körning.
 
Äntligen plogat!!
 
 
Har ni oxå fått så sjukt mycket snö??
Visa fler inlägg