Akuten 2 dagar

Har suttit på akuten i 2 dagar. Inget roligt hade sådana magsmärtor att vi fick köra in igår. Man tar prover efter prover, sitta och vänta i flera timmar. Ingen mat och ingen dryck får man. Vi kom hem 23:30 igår, tillbaka till akuten på fm idag då jag skulle på ultraljud. Det visade svullen tarm, förstorad livmoder och en fettknuta på levern. 
Då jag har en kroniskt sjukdom endomentrioser så skickades jag till gyn eftersom jag hade blödningar och förstorad livmoder.
Här hittade de på min högra äggstock 4-5 endomentrioser  samt en vätskefylld blåsa, på vänstra äggstock hade jag en vätskefylld blåsa som spruckit och vätska låg bakom livmodern. Samt hade jag flera muskelknutor.
Jag har ju för 15 år sedan opererats för endomentrioser då jag hade 3 st, 2 av dem var stora som tennisbollar och en som en golfboll. Kommer nu att få uppföljning nästa vecka. Kan kanske behöva opereras på nytt.
Ska få sätta in en spiral så blödningar minskar och fått starkare tabletter för mina smärtor.
Det blev mycket på en dag. Jag är helt slut och ledsen fast även lättad att jag har misstänkt endomentrioserna så länge och nu fick jag svar.
Gyn läkaren kunde verkligen detta med endomentrioser vilket jag inte har hittat en läkare innan som kunnat se eller hjälpa mig. Men hon idag var riktig duktig och fick verkligen förtroende för henne. 
 
Ja det var min början på denna veckan.
Hur har er början av veckan sett ut??
 
 

Nya outfiten

Idag invigde jag mina nya beige byxor och min grå tröja som inköptes i fredags.
Byxorna är helt fantastiskt mjuka och strechiga. Riktigt sköna kan verkligen rekommendera dem.
Tröjan är oxå mjuk och skön, passade bra idag då det endast var 3 grader ute i morse.
Brr börjar närma sig den där otäcka vintern med den obehagliga kylan.
Jag är ingen vintertjej!!
 
 
 
 

Nytt frissbesök

Så nöjd jag blev med det nya frissbesöket.
Vi fick först färga av hela håret för att få bort det gröna/gråa. Sedan färga hon botten mörk och resten av håret i en mer brun/ nougat. Nu fick mitt hår en mer varm ton. Blev ombre med ljusare längder.
Nu känner jag mig hel och nöjd igen. Tur jag fick tag på henne. Kommer att ljusna något efter några tvättar. Men är super nöjd.
 
FÖRE: Grön och helt kall färg och livlöst.
 
 
EFTER: Ombre med nougat lite åt kastanjefärg. Mer varma toner som passar mina färger i ansiktet.
 
 
Ser ni skillnaden???
 
 
Visa fler inlägg