Älgko

Idag åkte vi till vår skog för att möta upp en slaktare som vi anlita för att stycka kalven vi sköt förra helgen. Det börja med att vi såg 8 dovhjortar på vägen dit. Mäktiga djur och en hade riktigt stora horn. Blev inga bra bilder då jag bara hade mobilen med.
Sedan var det bara att dela upp köttet som var färdigstyckat, endast hemma att mala till färs annars redan klara bitar att frysa in. Härligt.
 
Vi släppte även vår hund för se om han fick upp något rådjur. Vi hör han skallar men samma som förra helgen, vi förstår att han stöt på en älg. Vi sitter och väntar på pass och rätt som det var ser jag i min högra ögonvrå en älg som kommer springandes emot oss. Jag snabbt upp med mobilen och filmar samt tar foto. Jisses så mäktiga dessa älgar är när de kommer springandes emot en. Häftig känsla och upplevelse.  
 
 
 
 
 
 
 
En trött hund efter sprungit över 1mil i skogen.
 

Freeeedag!!!

Älskar fredagar!!!
Bondfilmen kan jag varmt rekommenderar, var bättre än jag trodde den skulle vara.
 
Äntligen har jag fått till kontoret med ett nytt skrivbord och stol.
Ska tillverka skåp och garderober i vår fabrik så allt blir klart i kontorsrummet. Tar bilder då allt är klart och på plats. Nu får ni bara en bild på skrivhörnan så länge.
 
Förkylningstider är här så jag brukar ta och koka lite vatten och riva ner ingefära med pressad citron och lite honung. Gott och värmande.
 
Ha en underbar fredag fina ni :o)
 
 
 
3 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Novaflex Inredningar, Novaflex Inredningar AB, Novaflex facebook, Ramna, Ramna Inredningar, Ramna Inredningar AB, Ramna facebook, Skrivbord, citron, garderober, honung, ingefära, kontor, kontordstol, kontorsstol, novaflex
Visa fler inlägg