Kolla in tungan

Alltså denna underbara lilla vovve.
Hon har ett bus rus varje kväll, ska bara springa, bita och busa med allt.
Men det är ju inte så konstigt, sover mest hela dagen och när vi kommer hem får hon lite energi och klart en liten valp har rätt mycket som måste ut.
 
Men sedan slocknar hon allt.
Kolla in tungan på sista bilden, jag dör hihihi,  har aldrig sett det på vår förra hund att han sov med tungan ute, men Molly hon var helt slut snarkade och sedan kom tungan ut hihihi.
 
 
 
 
 
 

Snapchat

Har ni provat snapchat?
Min syster introducerade det till mig i helgen när hon hälsade på, först tyckte jag ska man ha ytterligare ett sätt att kommunicera på och gå in och se om man fått något chat.
Men lite kul var det då man kunde göra lite roliga bilder på sig själv hihihi.
 
 
 
 
 

Växer

Som hon växer vår lilla Molly, hon har bus tid på kvällen där hon biter på allt.
Hon biter oss, hon tar jord från krukorna och drar av bladen på våra växter, detta är som tur bara en fas man måste ta sig igenom.
Bilåkandet gick bra först sedan så mådde hon illa, läste lite på nätet vad man kunde göra och tog de tipsen och verkställde dem, nu har det gått bra och hoppas det förblir så, inte kul om de mår illa.
Att hålla hennes ben så hon kan tugga på det är inga problem, det vill hon gärna, det gjorde även vår andra hund och det tycker jag är bra, finns vissa hundar som morrar så fort man kommer nära dem när de har sitt ben, så vill inte jag ha det, man ska kunna ta det när man vill.
 
 

Sötnosen
 
 
Visa fler inlägg