Orolig i kroppen

Kommit hem en ytterligare dag med letande utan hund. Nu borde du väl vara hungrig och börja ty dig till någon?!?!
 
Blev hämtpizza och en cider till middag.
Sedan kunde jag inte sitta still, jobbigt måste göra något hela tiden. Fick hämtat jullådorna och se vad jag kan ha i huset. Måste köpa mer, räcker inte nu till alla fönsterna. 
Fick upp lite av det jag hade. Har köpt ljusslingor för ett tag sedan som jag ska hissa upp i flaggstången.
 
Har oxå varit och mörkat ner mitt hår ytterligare, blondintiden är över. Tycker det blev snyggt faktiskt.
 
Hoppas ni har en mysig lördag!!
Vi ska köra en sväng i morgon med, vi hoppas han återkommer till gården, fast det har ju regnat kolossalt mycket vilket tar bort även hans egna spår, så de kan han inte följa efter för att komma tillbaka. Men de ska ha en inbyggd kompass säger man, vet inte om det stämmer. 
 
 
 
 

ID Hund

Igår hade vi fått dit en tjej från ID hund som kan söka upp andra hundar. Hon fick upp lite gamla dofter från vår hund men inga färska, vilket betyder att vår hund inte har gått tillbaka på samma spår. Vi har fått ett tips där en tjej tror sig ha sett vår hund, men inte reagerat då den hade väst så trodde den var ute på jakt. Det är det värsta, så hade jag oxå tänkt om jag sett en jakthund. Man tror den är ute på jakt och då stör eller tar man inte hunden. Hade vår hund sprungit utan väst då hade folk reagerat annorlunda och kontaktat polis att de sett en lös hund spring fritt. 
 
Vi har idag tagit en paus. Vi var tvungna att hämta oss och sova ut efter så många dagar och nätters letande. 
Vi kommer åka ner till skogen igen imorgon och sätta ut hans bur oxå samt en åtelkamera för att se om han återkommer på natten och sedan sticker på morgonen igen. Han har starka jaktintinkter och det bästa han vet är att lulla omkring i skogen. 
Ingen som helst oro att matte och husse letar efter honom.
Usch november månad har alltid varit deppig och jobbig eftersom min mamma dog då och idag är denna månad ännu mer deppigare. 
Snälla älskade hund kom hem nu så du kan få ett kycklingben som du älskar.
 
 
 
Visa fler inlägg