Solnedgång

Förra lördagen tog jag en promenad, kände oro i kroppen och då är det skönt att ut och gå, få frisk luft, röra på sig och gå och fundera för sig själv.
Gick sedan ut på piren och satte mig. Tittade ut mot havet. Det ger mig lugn. 
Satt tills solen gick ner. Hur vacker är inte denna solnedgång.
Man har sett många men blir aldrig trött på den.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen som mörkhårig

Idag ska jag till frissan direkt efter jobb.
Nu ska det mörka bort, testade ju detta nu över hösten, men känner inte att jag trivs i att vara så mörk. Jag känner mig blek, platthårig och ser hård ut i ansiktet.
 
Jag kommer inte att kunna bli helt ljus idag efter en gång, detta får nu succesivt bli ljusare för vare gång och då är det ju läge att börja nu så jag kan vara normal till sommaren.
Ska bli spännande att se , har hittat en ny frisör ska vara den bästa i stan, så hoppas det och att jag inte blir grönhårig som den gången jag provade en frissa precis efter jag flyttat.
 
Men dessa ser mer seriösa ut och jag hade ju själv inte valt den frissan som jag hamnade hos, det var ju en som skickade mig dit när jag gjorde mina naglar. Hade jag googlat hade jag inte gåt dit om jag visst hur det såg ut.
Jag vill inte bli helt ljushårig heller utan tänker mig ungefär som denna tjejen har, helt underbart hår och färgen är precis som jag skulle vilja ha det, se om de lyckas.
 
 
 
 

Valentins day

Blev bortskämd i helgen!!! Först långa vackra rosor med en fin vas till!! Igår gjorde vi Skagen toast till förrätt och sedan färsk torsk som vi stekte och hade potatis med riven pepparrot och skirat smör. Lite stekta minimajs och socker ärtor och kokt brysselkål. Mums.
Lite champange med färska jordgubbar.
Idag är tradition att äta våfflor med grädde!!
 
 
 
 
 
 
 
Ha en härlig alla hjärtans dag!!!!
 
 
Visa fler inlägg