Torsdagsträna

I torsdags var jag på gymmet och körde ben, det var ett tag sedan. Kändes lite i går i låren.
Nu har de blivit sommartider på gymmet så jag har inget combatpass på söndagar längre. Och det är ett sista pass på tisdag en timme tidigare än vanligt. Får väl ha diciplin att gå ner själv och bara träna på gym. Fast snart ska vi ha semester  och då vet jag att både kost och träning blir åsidosatt om man inte är hemma. Är ju tänkt att vi ska vara ute med båten och det blir svårt när man ligger på en naturhamn att träna där. Men en lite paus nu till sommaren ska man väl klara av. 
 
 
 
 

Båten i ordning

Igår körde vi ner till båten för att fixa lite. Man vill gärna gå igenom och få bäddat samt torka av och dammsuga. Fast det får vi göra hela tiden hihi, vi har en hund som plötsligt fått ett nytt anfall av hårfällning, det är så mycket att det kliar i min mun och när jag satte mig på golvet hemma och solen stod på var det som om hela golvet var som en heltäckningsmatta fast i hundhår. Tycker det är så äckligt. Så dammsugaren är något vi knappt hinner ta undan förrän den åker fram igen.
 
 
 
 

Celsius

Gud vad god celsiusen var, köpte en apelsin och hade i kylen, tog den i tisdags innan combat passet. Den var riktigt iskall. Men att bli pigg vet i katten. Tar ju både koffeintabletter varje dag, har kanske vant mig. Blev inget gym idag ska ta det imorgon istället. 
Längesedan jag vägde mig, tog en flukt imorse. 
Hade gått ner 0,5 kg. Har stått stilla ett tag nu, men det är nog för jag slarvat lite med kosten. Nu ska jag inte ner mer i vikt, har gått ner 0,5 kg för mycket mot vad planerade.
 
 
Visa fler inlägg