Teracotta

Började idag spackla igen hål på väggarna i hallen. Skulle ta bort golvlisterna och de hade siloconat fast dem och ett jäkla jobb att få bort. Hade tänkt att behålls dem, slipa och måla om dem, men tvekar nu när jag ser hur de ser ut.
 
Sedan hade de innan tydligen haft teracotta även på väggarna. Alltså hur har det sett ut här. Helt insnöade på teracotta. Både väggar och golv. Fy vad gräsligt det måste ha sett ut!!!
 
Kommer bli stora förändringar efter vi rört till det hihi.
Tur dem hade målat väggarna vita nu iallfall.
 
 
 
 

Julbord

Blev ett maffigt julbord med allt man kan tänkas ha på ett julbord, blev uppskattat av alla. Vi körde sedan julklappsleken och vi skrattade gott, behövde skratta lite.
Idag fick vi ett samtal av en jägare och han beskrev exakt som vår hund ser ut och det är i närheten där vi släppte han så det kan vara vår älskade hund. Vi har tjoat och ropat men i morgon ska vi köra en annan taktik för vi tror inte han kommer till oss längre när vi ropar utan vi ska sitta och grilla god mat som luktar mycket och prata som vi gör hemma så hoppas vi att han vågar sig fram till oss, hoppas hoppas.
Håll tummarna för oss.
 
God kväll fina ni!!
 
 

God Jul

Ville bara in och säga God Jul!!!
Kommer vara igång hela dagen, ska bli så kul, längtar till alla kommer och huset får liv och tjo. Är så fruktansvärt tomt utan min fina vovve.
 
 
Visa fler inlägg