Sålt vår båt

Idag sker det en del av sista biten av säljandet av vår båt, pengarna ska transas över och imorgon hämtar de vår båt.
Verkligen delades känslor....................vi hade inte tänkt sälja den , men det var ett par som ville köpa vår båt och vi började fundera på om vi kommer använda den så mycket som vi gjort innan.
När vi bodde provisoriskt i lägenhet i väntan på att hitta vårt drömhus var ju skillnad.......att bo i lägenhet var en mardröm speciellt på sommaren när det är varmt, då stack man till båten tidigt på fredag em för att tillbringa hela helgen i båten, idag har vi hus och stor trädgård och ligger precis vid havet till.
Blir ju inte lika aktuellt att ha en stor bo båt.
Men att tillbringa semestern där hade jag dock tänkt, så nu har vi ingen plan för sommaren.
Tänker oss kanske en daycruiser istället detta året.
 
Vi var och rensade vårt porslin i helgen och då kom tårarna, vad har vi gjort....
Den var ju perfekt med inredningen och allt, samt stor toalett med separat dusch, det är det inte många båtar som har för de har oftast duschen vid toalettstolen och hur krångligt är inte det.
Men det är ju bara ett ting, skulle vi sakna den för mycket kan vi alltid köpa en ny, vi ska upp till varvet och kolla in deras nya båtar, de har samma inredning men lite ny design och större badbrygga bak.
 
Vi tog en räkmacka i vår båthamn efter vi rensat båten.
Vår båtplats får vi kanske hyra ut i år då med, kostar ju en hel del varje år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virusattack

Vilket jobb det blir när man drabbas av virusattack.
Helt utslagna och ingen kunde jobba. Tur hade vi gjort backup på våra servrar men vi fick ändå förlorat en veckas jobb. Eftersom det var löning så fick jag jobba hela förra helgen. Hade ju gjort semesterberäkningar och de fick jag göra om igen innan jag kunde göra löner. Men jag hann få lönerna i tid ändå. Krisläge liksom 32 anställda som inte skulle få lön annars. 
 
 
Denna helgen ska jag njuta av iallafall. 
 
 
 
 
 
Beställde faktiskt en robotdammsugare, molly fäller så mycket hår så skönt att få upp det mellan den vanliga dammsugningen
 
 
Igår fixade jag nya sommarnaglar
 
 
 
 

Molly 1år

Idag fyller vår lilla Molly 1år.
Redan gått ett år, tyckte det var igår vi hämtade dig.
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg