Mitt kök

Köket har fått sina luckor, vitmålad askfaner. Mycket jobb kvar men min bästa snickare kämpar på. Väljer handtag och det kommer bli en knopp till dörrarna och ett handtag på lådorna. Blir superfint!!!!!
 
Vi gjorde egna fönsterbänkar oxå i samma vitmålade askfaner. Under vasken har vi elutdrag så man behöver bara toucha med knäet så kommer lådan ut automatiskt. Super bra när man står och hackar och är smutsig om händerna och kan inte öppna. Väldigt bra uppfinning. Ovanskåpet vi har kommer oxå vara eldrivet. 
 
Kommer fler bilder när allt är klar!! 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Askfaner, Inredning, Köksluckor, Novaflex Inredningar, Novaflex Inredningar AB, Novaflex facebook, Ramna, Ramna Inredningar, Ramna Inredningar AB, Ramna facebook, längtan efter ett nytt kök, novaflex, nytt kök, vitmålad askfaner

Nya tofflor

Efter kanske 12 år med de gamla tofflorna och 2 hundar som trott att det var deras tofflor tyckte jag det var dags att införskaffa nya. Eller vad tycker ni?? Hihi 😂
 
Jag har tidigare köpt i Falsterbo i deras butik Falsterbotofflan när jag bodde i Vellinge. Men när jag flyttade upp emot Göteborgs hållet var det lite svårare att köpa dem, men de har en online butik til min förtjusning, så det var bara att klicka i och vips 2 dagar efter hade jag dem i handen. Såå smidigt med e-handel. 
 
Tycker de är såååå söta
 
 
 
Visa fler inlägg