Hej alla

Det var ett bra tag sedan jag hörde av mig. Varit lite off då det varit mycket på jobb samt mycket att fixa hemma. Förra helgen var vi tvugna att byta ut en stolpe som sitter längst ut på glaspartiet på vår terass. Den var lite murken nedantill och eftersom vi nu har tagit in offerter på ommålning av vårt hus ville vi ha bytt detta innan så det blir målat i samma färg som resten av huset. Äntligen fick vi till det med en målningsfirma, detta är en av våra egna återförsäljare så det kommer bli bra. Ska bli så skönt att få det omålat. Ingen som gjort det innan samt vill vi byta färg. Det är en anskrämlig färg idag. Knappt jag ville köpa huset för det var så ful färg. Idag grönt plåttak och terracotta på fasad. Ja ni hör ju själva så fult, hur kan man bara välja de färger.
Vi kommer måla om taket i en grå antracit färg samt runt fönster och fasaden kommer bli vit. Kommer lyfta upp huset rejält.  
Efter kämpande i trädgård och byte av stolpe åkte vi ner till Fjärås och hittade ett mysigt ställe att ta en brunch på. Var riktigt gott och trevligt.  
 
 
 
Uch scary hela taket på terassen hålls upp av denna hihi
 
 
Resultat ny fin fräsch stolpe.  Kolla vår hund visade sig att hon jagade en mus!!!!!
 
Brunch stället