Första målningen

Målade det första i tvättstugan i lördags, sedan har jag inte hunnit en gång till då mannen stack på älgjakt och är borta hela veckan fram tills lördagskväll och att ta hand om bushunden Molly själv så finns inget utrymme efter jobb att sätta igång och måla.
Fast man gått en promenad med henne precis är hon helt uppstirrad på kvällen och har en sådan leklust att det kvittar vad man gör, till slut storknar hon vid 21:00 om man har tur.
Jag kastar ut godis i gräset så hon får använda nosen och det är det bästa att trötta ut en hund när de får jobba med nosen.
Men efter det springer hon in ska gräva i vår soffa.......men hallå alltså vi har skinnsoffa och den är helt riven, då tar man hennes leksaker och börja leka på golvet för att distrahera henne. Funkar sådär, mycket energi i denna lilla valpkropp.
 
Men en bit på väg i rätt riktning i tvättstugan i alla fall.
Så mycket ljusare det blev med denna vita färgen än den beige som var, vill ha det ljust och fräscht där, man behöver verkligen det ljust i tvättstugan tycker jag.
Detta skåpet fick vara kvar då det är där all vår el sitter , larmet i huset, hela elskåpet, ljus till utebelysningen med automatiskt relä som tänder själv när det börja skymma samt kan man ställa in på timmer om man vill att det ska vara tänt en viss tid, riktigt smart utebelysningen. Ska bara byta lucka på det så blir det som nytt, detta skåp sitter även över där vasken ska vara så det blir perfekt.